Voordelen bedrijfsaccount WhatsApp

WhatsApp Business heeft de zakelijke communicatie gerevolutioneerd. Bedrijven gebruiken het om snel en efficiënt met klanten te communiceren, wat leidt tot verbeterde klanttevredenheid en verhoogde productiviteit. Een WhatsApp Business-account biedt talloze voordelen, vooral wanneer het via een gespecialiseerde service zoals Telefonade wordt gebruikt. We vertellen je graag meer over de belangrijkste voordelen van een bedrijfsaccount op WhatsApp.

De beperkingen van traditioneel zakelijk WhatsApp gebruik

Veel bedrijven gebruiken WhatsApp voor zakelijke communicatie via individuele mobiele telefoons. Hoewel dit een zekere mate van flexibiliteit biedt, brengt het ook aanzienlijke beperkingen met zich mee:

 • Beperkte back-upmogelijkheden: Alle communicatie staat op één apparaat, wat riskant is bij verlies of beschadiging.
 • Beperkte capaciteit: Slechts drie personen kunnen tegelijkertijd via WhatsApp Web antwoorden, wat inefficiënties veroorzaakt.
 • Gebrek aan toewijzingsmogelijkheden: Berichten kunnen niet eenvoudig worden toegewezen aan specifieke teamleden.
 • Moeilijke archivering: Het is lastig om berichten systematisch te archiveren voor latere referentie.
 • Gebrek aan AI-functionaliteiten: Geavanceerde functies zoals automatische antwoorden en chatbots ontbreken.

Telefonade’s oplossing: de ultieme zakelijke WhatsApp ervaring

Telefonade biedt een geavanceerde zakelijke WhatsApp-service die deze beperkingen overwint en ongekende mogelijkheden biedt:

 1. Koppeling met vast telefoonnummer
  Een van de grootste voordelen van WhatsApp Business via Telefonade is de mogelijkheid om uw vaste telefoonnummer aan WhatsApp te koppelen. Dit maakt het mogelijk om uw klantenservice te centraliseren en efficiënter te maken.
 2. Integratie met Microsoft Teams
  Alle communicatie kan centraal worden uitgevoerd binnen de omgeving van Microsoft Teams. Dit betekent dat uw team niet constant tussen verschillende platforms hoeft te schakelen, wat de productiviteit aanzienlijk verhoogt.
 3. Call deflections naar WhatsApp
  Met call deflections kunnen inkomende telefoontjes eenvoudig worden omgezet naar WhatsApp-gesprekken. Dit vermindert wachttijden voor klanten en maakt het voor uw team gemakkelijker om meerdere gesprekken tegelijk te beheren.
 4. Geautomatiseerde berichtenflows: Een ander uniek kenmerk van Telefonade’s oplossing is de mogelijkheid om geautomatiseerde berichtenflows te creëren. Dit betekent dat vragen automatisch kunnen worden doorgestuurd naar de juiste afdeling, wat resulteert in snellere en nauwkeurigere antwoorden.

De voordelen van deze next level klantenservice op een rij

Wanneer u kiest voor WhatsApp Business via Telefonade, profiteert u van vele voordelen. Hier zijn de belangrijkste voordelen op een rij:

 • Voor mobiel en vast nummer
  Met de koppeling van uw vaste telefoonnummer aan WhatsApp, heeft u één communicatiepunt, wat de klantenservice efficiënter en toegankelijker maakt.
 • Integratie met Microsoft Teams
  Door de integratie met Teams kan alle communicatie centraal worden uitgevoerd, waardoor de efficiëntie en samenwerking binnen uw team verbeteren.
 • Van wachtrij snel over naar WhatsApp
  Een inkomend telefoontje naar de klantenservice kan eenvoudig worden omgezet naar een WhatsApp-gesprek, waardoor wachttijden voor klanten worden verminderd.
 • Persoonlijker contact met klanten
  WhatsApp biedt een persoonlijkere en toegankelijkere manier van communiceren, waardoor uw klanten zich gewaardeerd en gehoord voelen.
 • Slimme extra tools
  Telefonade biedt slimme extra tools zoals een automatische terugbelfunctie en een web-based widget, die uw klantenservice verder verbeteren.

Waarom kiezen voor WhatsApp Business via Telefonade?

In een wereld waarin snelheid en precisie cruciaal zijn, biedt Telefonade’s zakelijke WhatsApp-dienst een baanbrekende oplossing. De flexibiliteit om gebruikers aan te passen, geautomatiseerde flows te creëren en slimme koppelingen toe te voegen, plaatst deze dienst op de voorgrond van zakelijke communicatietools.

Efficiënte klantinteractie

Met de mogelijkheid om vragen automatisch naar de juiste afdeling door te sturen, verbetert de snelheid en nauwkeurigheid van uw klantinteracties aanzienlijk.

Kostenbesparing

Door het gebruik van een centraal communicatiepunt en de integratie met Teams, bespaart uw bedrijf op kosten die anders zouden worden gemaakt door inefficiëntie en verloren tijd.

Verbeterde klanttevredenheid

Met snellere en persoonlijkere communicatie via WhatsApp Business, zult u merken dat de klanttevredenheid aanzienlijk toeneemt. Klanten waarderen de snelle reacties en de gemakkelijke toegang tot uw ondersteuningsteam.

Telefonade staat voor u klaar

Een bedrijfsaccount op WhatsApp biedt talloze voordelen die de manier waarop bedrijven communiceren en zakendoen verbeteren. Met de geavanceerde functies en integraties die Telefonade biedt, kunnen bedrijven efficiënter werken en hun klanten beter van dienst zijn. Als uw bedrijf klaar is om de volgende stap te zetten in zakelijke communicatie, is Telefonade de sleutel tot een efficiëntere en effectievere interactie met klanten. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek vandaag nog de mogelijkheden en til uw zakelijke communicatie naar nieuwe hoogten.

 

Meer weten?