WhatsApp bedrijfsaccount kosten

Denkt u erover na om WhatsApp zakelijk te gaan gebruiken om uw klantenservice te optimaliseren, maar wilt u eerst meer weten over de kosten van een WhatsApp bedrijfsaccount? Dan staan we bij Telefonade graag voor u klaar.

Wij vertellen u graag meer over de kosten en de voordelen van een bedrijfsaccount op Whatsapp. Lees meer over de mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Waarom kiezen voor een WhatsApp Bedrijfsaccount?

  • Verbeterde Klantcommunicatie
    Met een WhatsApp bedrijfsaccount kunt u direct communiceren met uw klanten. Snelle en persoonlijke interacties spelen een cruciale rol bij het opbouwen van klantenrelaties. Door gebruik te maken van dit platform, kunt u direct inspelen op vragen, feedback en zorgen, waardoor de klanttevredenheid toeneemt. Wanneer u gebruik maakt van een API kunnen deze gesprekken worden geautomatiseerd door quick replies, auto replies en chatbots.
  • Professionele Uitstraling
    Een WhatsApp bedrijfsaccount biedt uw onderneming een professionele uitstraling. Klanten zullen het waarderen dat ze contact kunnen opnemen met een gevalideerd bedrijfsaccount, wat het vertrouwen in uw merk vergroot. Dit draagt bij aan een positieve merkbeleving en kan de conversieratio verhogen.

De kosten van een WhatsApp bedrijfsaccount

Het aanmaken van een WhatsApp bedrijfsaccount is over het algemeen gratis. U kunt de app gratis downloaden in de Play Store of de App Store. Maar let wel op dat niet alle functionaliteiten in de app gratis zijn. Wanneer u alles uit Whatsapp Business wilt halen, kunt u het beste kiezen voor de API. Hiermee kunt u altijd en vanaf elke locatie reageren, workflows automatiseren, makkelijk updates sturen en de gehele klantcommunicatie stroomlijnen.

De kosten voor een WhatsApp bedrijfsaccount met API zijn afhankelijk van de provider die u kiest en wat uw wensen zijn. Het account kan helemaal naar wens worden ingericht met de automatiseringen die u wenst. Bij Telefonade zijn we onafhankelijk aanbieder van meerdere providers, waardoor u altijd profiteert van de laagste prijs.

Meer weten over de mogelijkheden van een WhatsApp bedrijfsaccount via Telefonade?

Wilt u meer weten over de voordelen en mogelijkheden van WhatsApp Business voor uw bedrijf? Dan staan we bij Telefonade graag voor u klaar. Aan de hand van uw wensen zullen we een offerte op maat maken, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van de oplossing die bij uw bedrijf past.

Meer weten?