Iphone scherm reparatie

Heeft u uw iPhone per ongeluk laten vallen en is het iPhone scherm kapot? Bij Telefonade begrijpen we hoe vervelend dit kan zijn. Daarom bieden wij snelle en betrouwbare reparaties aan voor uw iPhone scherm. Terwijl u in onze winkel wacht, zorgen onze experts ervoor dat uw scherm binnen no-time gerepareerd wordt en uw telefoon er weer als nieuw uitziet.

Waarom uw Iphone scherm laten repareren door Telefonade?

Bij Telefonade hebben we al jarenlange ervaring in het repareren van Iphones. Wij hebben de juiste specialisten in huis, die graag voor u aan de slag gaan. Wij zetten een aantal redenen om voor ons te kiezen op een rij:

 • Originele Apple onderdelen
  Bij Telefonade maken we uitsluitend gebruik van originele Apple onderdelen. Hierdoor blijft de kwaliteit en duurzaamheid van uw iPhone behouden. Onze gespecialiseerde technici zijn getraind om uw toestel met de grootste zorg te behandelen, zodat u verzekerd bent van een perfecte reparatie.
 • Service voor zakelijke en particuliere klanten
  Wij staan klaar voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Of u nu een individuele gebruiker bent of een bedrijf met meerdere toestellen, wij bieden u de beste service. Neem gerust contact met ons op of bezoek onze winkel in Kesteren. Onze specialisten helpen u graag verder.
 • Snelle reparatie
  We begrijpen dat een gebarsten scherm erg hinderlijk kan zijn. Tegenwoordig kunnen we ons nauwelijks een leven zonder mobiele telefoon voorstellen. Of u nu wilt weten hoe laat de trein vertrekt of uw moeder wilt bellen, uw iPhone is onmisbaar. Daarom doen wij er alles aan om uw toestel zo snel mogelijk te repareren. Terwijl u wacht, kunnen wij de reparatie vaak uitvoeren.

Bescherm uw iPhone met Clearplex

Schade zit vaak in een klein hoekje, vooral bij een kwetsbaar scherm. Daarom bieden wij de mogelijkheid om Clearplex op uw scherm te laten plaatsen. Dit is een extra laagje beschermfolie dat de kans op een gebarsten scherm aanzienlijk vermindert.

Voordelen van Clearplex

 • Extra Bescherming: Uw scherm is beter bestand tegen krassen en barsten.
 • Onzichtbare Bescherming: De folie is vrijwel onzichtbaar en beïnvloedt de gebruikservaring niet.
 • Langdurige Bescherming: Clearplex biedt langdurige bescherming voor uw scherm, waardoor uw iPhone er langer als nieuw uitziet.

Hoe werkt de reparatie?

 1. Afspraak Maken: Maak een afspraak via onze website of kom direct langs in onze winkel in Kesteren.
 2. Diagnose: Onze specialisten voeren een snelle diagnose uit om de schade vast te stellen.
 3. Reparatie: Terwijl u wacht, vervangen wij het scherm met originele Apple onderdelen.
 4. Controle: Na de reparatie controleren wij het toestel grondig om ervoor te zorgen dat alles perfect werkt.

Kosten en Garantie
Bij Telefonade hanteren we transparante prijzen. U weet vooraf precies wat de reparatie kost, zonder verborgen kosten. Daarnaast bieden wij garantie op onze reparaties, zodat u met een gerust hart uw iPhone bij ons kunt laten repareren.

Meer weten over Iphone scherm reparaties?

Heeft u vragen over de mogelijkheden om uw iPhone te laten repareren bij Telefonade? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze winkel in Kesteren.

Meer weten?