Whatsapp bedrijfsaccount

WhatsApp for Business heeft de manier waarop bedrijven communiceren en zakendoen volledig getransformeerd. Als belangrijke speler op het gebied van zakelijke communicatie biedt Telefonade een geavanceerde oplossing die verder gaat dan de standaard functionaliteiten van een WhatsApp bedrijfsaccount.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf of heeft u een specifieke vraag? Lees dan verder en ontdek alle voordelen of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag.

De voordelen van een Whatsapps bedrijfsaccount op een rij

 1. Koppeling met Vast Telefoonnummer
  Een van de onderscheidende voordelen van het gebruik van WhatsApp Business via Telefonade is de mogelijkheid om uw vaste telefoonnummer te koppelen aan het platform. Dit betekent dat uw klanten u op WhatsApp kunnen bereiken via het vertrouwde bedrijfsnummer, wat de herkenbaarheid en professionaliteit van uw bedrijf aanzienlijk verhoogt.
 2. Call Deflections voor Efficiënt Beheer
  Met de geavanceerde functionaliteit van call deflections kunt u inkomende oproepen eenvoudig verplaatsen naar WhatsApp. Dit stroomlijnt niet alleen uw communicatieprocessen, maar biedt ook een snelle en efficiënte manier om klantvragen en verzoeken af te handelen. Telefonade zet hiermee een nieuwe standaard in zakelijke bereikbaarheid.
 3. Teams Integratie voor Naadloze Samenwerking
  Een ander cruciaal aspect van een WhatsApp bedrijfsaccount via Telefonade is de integratie met Microsoft Teams. Dit stelt uw team in staat om berichten van klanten te beantwoorden en samen te werken, allemaal vanuit de vertrouwde Teams-interface. Deze naadloze integratie maximaliseert de productiviteit en zorgt voor een gestroomlijnde communicatie binnen uw organisatie.
 4. Automatisering
  Een van de meest indrukwekkende aspecten van Telefonade’s WhatsApp Business is de automatisering van respons. Wanneer een klant een vraag stelt, kan het systeem automatisch bepalen welke afdeling verantwoordelijk is voor het beantwoorden van die specifieke vraag. Dit resulteert in een snelle en gerichte respons, waardoor de klanttevredenheid toeneemt.

Verbeter uw communicatie met Whatsapp zakelijk via telefonade

De veelzijdigheid van Telefonade’s WhatsApp-service maakt het geschikt voor diverse bedrijfssectoren. Of het nu gaat om klantenservice, verkoopondersteuning of interne communicatie, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bedrijven kunnen profiteren van deze geavanceerde communicatietool om hun processen te optimaliseren en de algehele efficiëntie te verbeteren.

In een tijdperk waarin communicatie cruciaal is voor zakelijk succes, biedt Telefonade’s geavanceerde WhatsApp-service een revolutionaire benadering. De mogelijkheid om op maat gemaakte gebruikers toe te voegen, efficiënt binnenkomende berichten te beheren en geautomatiseerde flows te creëren, maken het een onmisbaar instrument voor moderne bedrijven. Telefonade tilt zakelijke communicatie naar een hoger niveau en zet de standaard voor efficiëntie en klantgerichtheid.

Meer weten over de mogelijkheden van een Whatsapp Bedrijfsaccount of de kosten? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan voor u klaar.

Meer weten?